<$BlogRSDUrl$>



Κυριακή, Ιουνίου 25, 2006


50 Cent και Apple κοντά σε συμφωνία; 


Ο διάσημος ράπερ 50 Cent, ο οποίος μάλιστα προσφάτως επισκέφτηκε την χώρα μας, μετά από τα... clubs (in da club) ετοιμάζεται να διαπρέψει και στους υπολογιστές!
Συγκεκριμένα, ο Curtis Jackson, ή κατά κόσμο 50 Cent, είναι σε διαπραγματεύσεις με την Apple για τη δημιουργία και προώθηση μιας νέας σειράς Apple υπολογιστών που θα απευθύνεται στις οικονομικά χαμηλότερες μάζες.
Με αυτή την εμπορική συμφωνία, ο διάσημος ράπερ θα αποκομίσει αρκετά κέρδη που θα προστεθούν στην ήδη τεράστια περιουσία του. Μόνο κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους τα έσοδά του έφτασαν τα 41 εκατομμύρια δολάρια!
Είναι άλλωστε γνωστό το σλόγκαν του "Get Rich or Die Trying"...
Εκτός από τη γνωστή του πορεία ως τραγουδιστής, ο 50 Cent ασχολείται και με ποικίλες επιχειρηματικές δραστηριότητες που συμπεριλαμβάνουν σειρά ρούχων, video games, ringtones καθώς και ένα συμβόλαιο με την Reebok.
Μάλιστα αρκετοί είναι αυτοί που πίνουν... νερό στο όνομα του μια και συν τοις άλλοις έχει δώσει το όνομα του και σε εμφιαλωμένο νερό.
Παρόλο που δεν τέλειωσε ποτέ το λύκειο, η επιχειρηματική του ιδιοφυΐα τον έφερε στο Νο. 8 της κατάταξης των πλουσιότερων διασημοτήτων του Forbes Celebrity. Μια συμφωνία με την Apple αναμένεται να τον φέρει ακόμα πιο ψηλά στη λίστα τον επόμενο χρόνο.
"Δημιουργώ τις βάσεις που θα έχουν μεγάλη διάρκεια, γιατί η φήμη έρχεται και χάνεται στη φιγούρα και το lifestyle," είπε ο rapper και συμπληρώνει, "ποτέ δεν μπήκα στο χώρο για τη μουσική αλλά για τα λεφτά".